Finskbrød uden æg

Finskbrød uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 100 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Finskbrød uden æg, billede 4 Finskbrød uden æg, billede 1 Finskbrød uden æg, billede 2 Finskbrød uden æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.Hvedemel
200 g.Smør
60 g.Sukker
 
 Pynt:
 piskefløde
25 g.Perlesukker/Tesukker
25 g.Mandler, smuttede
Opskrift:
Findel smørret i melet og bland sukkeret i. Saml dejen og sæt den køligt 15 min.

Tril den til stænger, 2½ cm i diameter. Tryk dem lidt flade og pensl med piskefløde.

Skær stængerne i ca. 2 cm brede stykker. Pensl kagerne igen med æg og dyp dem i tesukker og hakkede mandler.

Bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn øverst i ovnen i ca. 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 1466 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu