Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æblesmuldrekage

Æblesmuldrekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marie Laursen

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.sukker
250 g.hvedemel
200 g.magerine
 Et gode par fulde havregryn
 Kanelsukker
5-6 æbler (Smag og behag.)
 Magerine til smøring af fad
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør et ildfast fad over det hele.
Skræl æblerne, skær dem i tern, og læg dem i bunden af fadet. (Drys evt. kanelsukker over.) Mel og sukker blandes sammen en skål. Magerinen smeltes til næsten flydenede og bliver blandet sammen med det andet. Havregruyn tilføjes, til dejen smuldre efter ønske. Kanelsukker tilføjes efter smag.
Den færdigblandede dej hældes ud over æblerne, og fadet sættes i ovnen. Kagen bages i 35 min ca.

Tips:

Den smager super godt med flødeskum el. cremefraige! Der kan evt. tilføjes hakkede boghvedekerne til dejen for at give den lidt ekstra. Kagen tager ingen skade af, at stå i køleskabet, og blive kold hvis den f.eks. skal bruges senere.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3953 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu