Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysuppe med porre og kylling

Karrysuppe med porre og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : marie

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.skrællede kartofler
400 g.kylling filet u. skin og ben
400 g.løg ( evt. halvt skalotteløg )
400 g.porre
4 fedhvidløg
40 g.smør
2 spsk.madras karry
1 tsk.spidskommen
1 tsk.frisk hakket ingefær
1 fint revet citronskal
 saft af citron
 lidtrevet muskatnød
 salt
 peber
2 l.god kalve bouillon
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
1. skær kartoflerne i 1 cm store tern og kog dem 5 min i vand tilsat salt.Dryp dem godt af. Skær løg og porre i tynde ringe .Hak hvidløg fint.Del kyllingkødet i små strimler.

2. Sauter kyllingkødet på alle sider til det har taget lidt farve. Tag kødet op.

3. Sauter løgene i resten af fedtstoffet til der klare. Tilsæt karry og rist blandingen godt igennem i 1-2 min.

4. Tilsæt hvidløg,spidskommen,hakket ingefær,citronskal,muskatnød bland godt sammen.

5. Tilsæt kartofler og porrer,kryder med peber og lidt salt og hæld bouillon på. Lad suppen simre ca 10 min.

6. Tilsæt kylling og kog yderlig 5 min.Tilsæt fløde kog igennem til suppen jævner let. Smag til med salt,peber,karry og lidt citronsaft.

Nydes med et godt brød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14905 gange,
og udskrevet 286 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu