Pastasalat med røget laks

Pastasalat med røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pastasalat med røget laks, billede 4 Pastasalat med røget laks, billede 1 Pastasalat med røget laks, billede 2 Pastasalat med røget laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Pasta penne
50 gram Blandet salat
125 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
400 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
  Dilddressing:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Start med at sætte vand over til at koge pasta penne, de skal koge ca. 12 minutter, se evt. på pakningen.
Skyld pastaen under koldt vand.

Salatbladene skylles og duppes tørre, lægges i bunden af en skål, fad eller på tallerken for portionsanretning.

Laksen skæres i strimler.

De hvide asparges skrælles, fra hoved mod rod, og det nederste træet knækkes af. Vi koger ikke aspargeserne, men skære dem i passende stykker. Forårsløgene skæres ligeledes i passende stykker.

Dilddressing:
Alle ingredienserne til dressingen røres sammen, gem gerne lidt dild til pynt.

Laks, asparges og forårsløg blandes i dressingen, og til sidst de kogte og afkølede pasta.

Anrettes på salaten og er klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 3104 gange,
og udskrevet 34 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9918 (2361 kcal)
KJ pr. Pers. 2479 (590 kcal)
Vægt ialt 1209 gram
Vægt pr. Pers. 302 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 820 KJ (195 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu