philadelpiaost eller 1 lille bæger creme fraiche1 bakke philadelpiaost eller 1 lille bæger creme fraiche
1
bdt.
purløg1 bdt. purløg
200
g.
røget laks200 g. røget laks
Pandekage-snegle Pandekage-snegle
100
g.
blåskimmelost100 g. blåskimmelost
200
g.
smør 200 g. smør
50
g.
hakkede valnødder eller pekannødder50 g. hakkede valnødder eller pekannødder
ELLER ELLER
200
g.
pikantost200 g. pikantost
100
g.
smør100 g. smør
50
g.
hakkede valnødder eller pekannødder50 g. hakkede valnødder eller pekannødder
Opskrift:
Lag-firkanter:
De færdige pandekager henholds vis lag-lægges i et smurt fad, med skiftevis pandekage, pesto, skinke og revet ost osv.
Bages af i ovnen, 200 grader C. alm. ovn ca. 12-15 min. Løsnes og skæres i små firkanter. Stik en tandstik i.
Lakse-pandekage-kræmmerhuse: De færdige pandekager smøres og rulles med det sammenrørte laksefyld. Stik en tandstik i. Pynt evt. med lidt snittet purløg.
Pandekage-snegle:
De færdige pandekager smøres med ostefyldet og rulles sammen til en roulade. Skæres i 1 1/2 cm. brede skiver hvorefter en tandstik stikkes i. Pynt med lidt vindruer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 44460 gange, og udskrevet 472 gange.
Kommentarer
Nete - 2012-05-01 15:52:09 Super gode ! MUMS. og er de så lette at lave.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider