Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pandekager med boghvedemel

Pandekager med boghvedemel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :



Ingredienser:
3.75 dl.boghvedemel
0.5 tsk.fint salt
1.75 dl.maizena
3 store æg, sammenpiskede
3 spsk.smeltet margarine eller smør
 
Opskrift:
Sigt mel og salt ned i en skål (for at tilføje luftighed). Tilføj æggene og bland godt. Hæld mælken i og pisk. Tilsæt smeltet smør. Hæld dejen ned i en ren skål gennem en sigte. Dæk skålen med plastfilm og stil i køleskab i 2 timer.
Tag dejen ud af køleskab, så den kan få stuetemperatur, inden den skal bruges. Bag pandekagerne af.

Tips:

Pandekagerne kan bruges med alverdens fyld; hummersauce og rejer, tun, stegte løg, peberfrugte og linser eller mere traditionelt med kylling i karry, oksekød, kebab osv.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6799 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-06-27 12:22:48
Så meget så dejen får den rette konsistens

  -  2016-10-22 17:27:28
hvor meget mælk skal der i?

Brynhild  -  2012-04-22 15:40:07
Hvor meget mælk mon der skal bruges+ 3 - 4 dl?