Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frem og tilbage kartofler

Frem og tilbage kartofler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :



Ingredienser:
8 bagekartofler
150 g.bacon i tern
1 bdt.forårsløg
 salt
 peber
1 slatmælk
 
Opskrift:
Kartoflerne enten koges i en gryde eller bages i ovnen til de er færdige og bløde , så tages indmaden ud af kartofelskrællerne med en ske uden at skrællen ødelægges for de skal bruges igen .

kartofelmassen puttes i en skål og laves til kartofelmos med mælk , salt og peber , baconen kommes på en pande og steges færdig for sig selv , forårsløg hakkes halv fint , tilsæt baconen i mosen sammen med fedtstoffet fra panden , tilsæt forårsløgene og bland det sammen . den færdige kartofelmos fordeles i skrællerne igen med en ske og bages i ovnen ved 200 grader til overfladen er gylden .


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4488 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu