Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Minestrone suppe

Minestrone suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Natascha

Indsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
50 g.bacon
1 lille løg
1 fedhvidløg
0.5 porre
1 gulerod
2 stængler bladselleri
1 peberfrugt
100 g.blomkål
0.5 ds.kidney bønner
1 ds.hakkede tomater
1 l.hønsebouillon
0.5 tsk.timian
2 kvistepersille
1 laurbærblad
2 dl.suppehorn
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Revet ost (helst parmesan)
 Brød
 
Opskrift:
Først renses alle grøntsager. Løg, gulerødder og porre skæres i små tern og lægges i en skål. Blomkål skæres i små buketter, peberfrugt skæres i tern, selleri i fine skiver (½ cm tykke). De tre dele lægges i en anden skål.

Hæld olien i en stor gryde, når olien er varm ristes baconternen sprøde. Tag dem op før de er mørkebrune, og gem dem til senere. Baconfedtet bruges til at svitse grøntsagerne i.

Løg, selleri, gulerødder og porre svitses i nogle minutter, før da hakkede tomater og hønsebouillonen røres i gryden. Tilsæt timian, persille, laurbærbade, salt og peber, og lad suppen koge i 10 minutter.

Fjern persille og laurbærblade og tilsæt skyllede kidnet bønner, peberfrugt i tern og små blomkåls buketter.
Kog videre i ca. 8 minutter. Smag suppen til, drys med baconstykkerne og server den med brød og revet ost.
Bon Appetit!



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 16003 gange,
og udskrevet 218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu