Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fried Breads

Fried Breads, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anse

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.lunkent vand
1 spsk.salt
1 spsk.sukker
1 dl.olie
50 g.gær
1000 g.hvedemel (gerne økologisk hvede)
 
 Til stegning:
3 dl.vindruekerne­olie
 
Opskrift:
Bland vand og gær med mel, lad det køre sammen.
Tilsæt sukker, salt og olie, lad det køre cirka 12 minutter ved medium hastighed.
Hvis dejen er for tung tilsættes lidt vand og røres grundigt ind.

Lad dejen hvile i fem minutter, inden den rulles ud i pølser og skæres i mindre boller. Herefter skal de sænkes i hed olie og vendes konstant, de skal være gyldne.

Drysses evt. med groft salt.

Tips:

Er supergode til gryderetter eller bare til at dyppe i yoghurt.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1597 gange,
og udskrevet 41 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu