Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti aglio e olie

Spaghetti aglio e olie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.spaghetti
1 l.vand
1 tsk.salt
 (følge anvisning på pakken)
 
3 fedhvidløg
4 spsk.Olivenolie
1 tak.chilipeber
2 tsk.persille (tør eller frisk)
 Salt
 peber
 
 Parmesanost
 
Opskrift:
Mens vandet koger med salt smider man spaghetti i. Rør et par gange i de 10-12 minutter på fuld blus.
Hvidløgene skæres fri for skræl. Herefter skæres i tynde skiver (ikke alt for tynd)
Smides på pande af olivenolie hvor de steges på lav blus. De må ikke blive brune.
Spaghetti dryppes i dørslag og hældes lidt olivenolie på. Da chili røres på panden med hvidløg i et minut (lav blus) kan man smide persille i lige efter.
Spaghetti hældes på en tallerken og derefter med hvidløg/chili/persille blandingen.
Lidt parmesanost på og spises straks!

Tips:

Man har masser af muligheder med denne ret. Jeg hælder lidt hvidvin på indimellem på hvidløg for at lade dem også stege i det. Man kan evt. Smide spaghetti i selve hvidløg blandingen. Det tager ikke lang tid at lave og er billigt både som frokost eller aftensmad.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2076 gange,
og udskrevet 43 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu