Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bastognekage med Grød

Bastognekage med Grød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 pakker, dec

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Trakil

Indsendt :



Ingredienser:
2 pk.Bastognekiks
5 dl.creme fraiche 18%
5 dl.piskefløde
6 spsk.flormelis
6 spsk.sukker
6 tsk.vaniljesukker
 Jordbærgrød (eller den grød man har lyst til)
 
Opskrift:
Bastogne kikserne skal knuses og lægges i bunden af fadet.
Pisk cremefraiche, fløde, sukker, flormelis og vanilje sammen indtil det er stivnet lidt.
Kom den piskede masse i fadet ovenpå kikserne.
Jordbærgrøden hældes ovenpå lige inden den skal serveres


Tips:

kan eventuelt sættes på køl i 4-6 timer før servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 12734 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birgit  -  2018-05-29 19:02:28
Grøden skal være kold. Kiksene skal knuses groft, (så smager det bedst). Så hældes flødefraichen over og fadet bankes let mod bordet. Lige inden serveringen hældes jordbærgrøden over. Jeg køber tit færdig grød, istedet for selv at lave den, det smager helt fint. Desserten er et stort hit her i familien

  -  2017-04-12 06:56:40
Skal grøden være kold el varm når desserten serveres? Hvis det hele sættes på køl nogen timer inden, skal de 3 dele så køles hver for sig?

Btg  -  2012-02-04 16:50:14
Vil bare sige, at det simpelthen er noget af det nemmeste og mest lækre man kan tænke sig. Har lavet den rigtig mange gange efterhånden, og alle elsker den. Snyd ikke jer selv for den oplevelse.

Birgit  -  2012-02-02 14:20:21
Det er simpelthen den bedste kage/dessert, man kan tænke sig. jeg har lavet den rigtig mange gange, med lige stor succes hver gang. Den skal bare prøves.