Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldeblomst-dessert

Hyldeblomst-dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.hyldeblomstdrik koncentrat
2-3 bladehusblas
200 g.fromage frais
1 dl.fløde
1 stangvanille
 
 
Opskrift:
Udblød først husblassen i lunkent vand. Varm så den koncentrerede hyldeblomstdrik i en gryde og smelt den udblødte husblas heri.

Afkøl blandingen til stuetemperatur og rør fromage frais og de udskrabede korn fra vanillestangen i.

Pisk fløden stift og vend forsigtigt flødeskummet i blandingen.

Fyld desserten i portionsglas eller kom dem i en skål. Sættes i køleskab i 3-4 timer, til desserten er helt stivnet. Inden servering pyntes evt. med frisk citronmelisse og friske bær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 25133 gange,
og udskrevet 699 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Asger  -  2018-06-23 05:03:53
Næsten manglende hyldeblomstsmag.

camilla  -  2010-03-30 19:33:06
hyldeblomstdrik koncentrat - er det saft eller færdig drik?

Sven  -  0000-00-00 00:00:00
Det smaker meget godt, med en hyggelig smak. Jeg virkelig liker den skjønn brun farge. Men er carefull, forårsaker jeg er en utlending! Fra ytre å skille!

  -  0000-00-00 00:00:00
meget frisk og hurtig at lave (hvis man har koncentratet i forvejen)