Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldeblomst-dessert

Hyldeblomst-dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.hyldeblomstdrik koncentrat
2-3 bladehusblas
200 g.fromage frais
1 dl.fløde
1 stangvanille
 
 


Opskrift:

Udblød først husblassen i lunkent vand. Varm så den koncentrerede hyldeblomstdrik i en gryde og smelt den udblødte husblas heri.

Afkøl blandingen til stuetemperatur og rør fromage frais og de udskrabede korn fra vanillestangen i.

Pisk fløden stift og vend forsigtigt flødeskummet i blandingen.

Fyld desserten i portionsglas eller kom dem i en skål. Sættes i køleskab i 3-4 timer, til desserten er helt stivnet. Inden servering pyntes evt. med frisk citronmelisse og friske bær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 24039 gange,
og udskrevet 679 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Asger  -  2018-06-23 05:03:53
Næsten manglende hyldeblomstsmag.


camilla  -  2010-03-30 19:33:06
hyldeblomstdrik koncentrat - er det saft eller færdig drik?


Sven  -  0000-00-00 00:00:00
Det smaker meget godt, med en hyggelig smak. Jeg virkelig liker den skjønn brun farge. Men er carefull, forårsaker jeg er en utlending! Fra ytre å skille!


  -  0000-00-00 00:00:00
meget frisk og hurtig at lave (hvis man har koncentratet i forvejen)