Karamel og chokolade bidder

Karamel og chokolade bidder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Asta bundgaard

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
90 g.havregryn
165 g.farin
150 g.smør smeltet
150 g.mørk chokolade
55 g.valnødder hakket groft
35 g.ekstra hvedemel
1.25 dl.karamel fra tube
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. smør en bradepande og for den med bagepapir, så det går ud over ydersiden af formen.

bland mel, havregryn og sukker i en mellem stor skål, og rør smørret i. tryk halvdelen af blandingen ned i formen.

bag den i 10 min tag den ud af ovnen og drys med chokolade og nødder.

bland det ekstra mel med karamel i en lille skål. dryp det jævnt over chokoladen og nødderne. og drys så resten af havregrynsbladingen over, bag kagen i 15 min.

Afkøl i formen, når den er afkølet, skæres den ud i firkanter og serveres med flødeskum.

Tips:

man kan også lave karamellen selv, og putte andre nødder i så som hasselnødder peanuts det er kun fantasien der sætter grænser.


karakterer:
Opskriften er vist 5488 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

g.b  -  2012-03-04 18:52:51
Hvor en stor en bradepande bruger du?