Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pommes de terre sarladaise

Pommes de terre sarladaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : René Christensen

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.skrællede kartofler
80 g.gåse eller ande fedt
3 fedhvidløg
1 håndfuld persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
skræl kartoflerne, og skær dem ud i tynde skiver 3-4 mm, tør dem grundigt med et viskestykke eller lignende.
Varm fedtstoffet op, og kom derefter kartoflerne på panden sammen med salt og peber, lad dem stege ved høj varme i ca 10 min, husk at røre rundt i kartoflerne.
Når kartoflerne er brune slukkes der for varmen og der tilsættes persille og hvidløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11430 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jesperhvilsom  -  2018-01-27 19:18:09
Pommes de brasede