Pommes de terre sarladaise
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ja Indsendt af : René Christensen Indsendt : |
|
|
skræl kartoflerne, og skær dem ud i tynde skiver 3-4 mm, tør dem grundigt med et viskestykke eller lignende.
Varm fedtstoffet op, og kom derefter kartoflerne på panden sammen med salt og peber, lad dem stege ved høj varme i ca 10 min, husk at røre rundt i kartoflerne. Når kartoflerne er brune slukkes der for varmen og der tilsættes persille og hvidløg. |
|
Opskriften er vist 19553 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jesperhvilsom - 2018-01-27 19:18:09 Pommes de brasede |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne