Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lottes Kæmpe pirogger med ris- og oksefyld

Lottes Kæmpe pirogger med ris- og oksefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Fischer2307

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.Gær
2.5 dl.Lunkent vand
75 g.Flydende margarine
1.25 tsk.Salt
5 spsk.Kærnemælk
1 l.hvedemel
 
 Fyld:
2 dl.Kogte ris
500 g.Hakket oksekød
1 Løg
2-3 fedHvidløg
1 Grøn peberfrugt i små tern
140 g.Tomatpuré
2-3 dl.vand
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Dej:
Rør gær og vand sammen.
Rør margarine, salt og kærnemælk i blandingen.
Ælt mel i lidt ad gangen.
Lad det stå og hæve i køleskabet i ca. 1½ time.

Fyld:
Kog 2 dl ris med 3 dl vand og lidt salt.

Imens risen koger forbereder du kødet:
Kødet brunes i en gryde sammen med finthakket løg og hvidløg.
Hertil tilsættes tomatpure og evt. lidt vand, hvis væsken er ved at være fordampet.
Sørg hele tiden for at holde blandingen "saftig" ved at tilføre lidt vand en gang imellem!
Tilsæt grøn peber og lad retten simre ved svag varme, mens risen koger færdig.
Når risen er kogt færdig blandes denne i kødet og det hele smages til med salt og peber.

Lad det stå og køle lidt af mens du går videre med dejen:
Del dejen i 8 klumper, som rulles ud som små pizzaer.
Kom kødfyld på og bug dejen over på midten.
Kanterne trykkes sammen med en gaffel.

Pensel piroggerne med kærnemælk og bag dem i midten i en forvarmet ovn v/ 225°C varmluft til de er blevet gyldne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6571 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu