Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gulerodskage den gode

Gulerodskage den gode, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : lindadk

Indsendt :



Ingredienser:
3 dl.vindruekerne olie
5 dl.farin
1 spsk.kanel
1 tsk.vanillesukker
6 æg
400 g.gulerødder
 evt.75 g. rosiner
375 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Creme:
200 g.fløde ost
200 g.blødt smør
1 dl.flormelis
2 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Olie, farin, kanel og vanillesukker piskes sammen med en håndpisker.
Æggene piskes i et af gangen.
Gulerødderne rives fint og blandes i sammen med rosiner.
Mel og bagepulver blandes sammen.
Melet vendes forsigtig i dejen.

Bagetid:
ca. 50 min ved 1758 grader

Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres grundigt sammen og lægges på kagen når den er afkølet.

Tips:

Smager også godt med alm. glasur.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5142 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-08-13 18:28:04
Ret høj temperatur :-) 1758 grader