Appelsinsauce til risalamande

Appelsinsauce til risalamande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Appelsinsauce til risalamande, billede 4 Appelsinsauce til risalamande, billede 1 Appelsinsauce til risalamande, billede 2 Appelsinsauce til risalamande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Stjerneanis, hele
   
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
   
Opskrift:
Appelsinsaft, sukker og stjerneanis bringes i kog og koger ind til lidt mindre end det halve.

Riv skallen fint af de 2 appelsiner. Skræl dem derefter med en kniv, og skær så filetterne ud langs den hvide hinde.

De sidste rester af appelsinerne presses fri for saft og tilsættes sammen med appelsinskal og appelsinfiletter.

Appelsinsaucen kan smages til med Cointreau eller Grand Marnier Servers lun som et alternativ til kirsebærsovsen til risalamande.


karakterer:
Opskriften er vist 736 gange,
og udskrevet 6 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3407 (811 kcal)
KJ pr. Pers. 851 (202 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 324 KJ (77 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 18.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu