Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klam afhugget hånd med blod

Klam afhugget hånd med blod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Tumlingen67

Indsendt :



Ingredienser:
1 ps.buddingepulver
1 l.mælk
100 g.sukker
300 g.hindbær (frost) eller dessert kirsebær ( alt efter hvad budding du vælger)
100 g.sukker ( til at sødde hindbærne med)
5 smuttede mandler
2 gummihandsker
 
Opskrift:
Hånden:
Kog buddingen efter anvisningen på posen og køl den lidt ned.
Fordel så buddingen i et par gummihandsker ( sæt evt. handsken i et glas, det er nemmere at styre. brug enden af en ske til at få det ned i fingrene. Når handsken er fyldt bindes der knude på og de lægges i fryseren mindst et par timer men gerne længere, den skal blive fast.
Blodet:
Blend hindbærene med sukker sigt derefter så det bliver fri for kerner.
Kog og smut mandlerne.
Tag handskerne ud og klip forsigtigt gummiet op sæt mandlerne på som negle og hæld lidt "blod" over den "afhuggede" del


Tips:

Jeg har her valgt chokoladebudding men den er også god med vanille eller mandel,men dertil vil jeg anbefale kirsebærsovs


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18795 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

diana  -  2016-10-11 10:33:05
Hvor længe før skal den op før servering?