Bagt ananas

Bagt ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Johanna

Indsendt :



Ingredienser:
4 miniananas eller 1 almindelig
1 chili
0.5 vaniljestang
0.5 citron med skal og saft
2 dl.vand
150 g.sukker
1 mango
 
Opskrift:
1. Skær al skrællen væk på ananassen, og skær tre snit øverst. Sæt frugten i et ildfast fad. Bruger du en stor ananas, skal den deles i fire.

2. Flæk chili og vaniljestang på langs, og skær dem i tynde stave. Sæt stavene i snittene på ananassen.

3. Skær det gule af skallen af citronen, og læg det i fadet. Drys sukker over, og hæld vandet i fadet.

4. Bages i ovnen på 175 grader i ca. 1 time, til frugten er blevet blød. Vær opmærksom på, at vandet ikke fordamper under bagningen. Hvis det gør, så hæld lidt ekstra vand på.

5. Når ananassen er færdigbagt, sættes den til side. Hæld stegesaften i en foodprocessor, tilsæt frugtkødet fra mangoen, pres saften fra citronen i, og blend det sammen.

6. Hæld blandingen over de bagte ananas, og server dem med letpisket flødeskum eller rørt is.

Tips:

TIP: Træk i et af de øverste blade på ananassen. Hvis det slipper let, er frugten moden.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6829 gange,
og udskrevet 52 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu