Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fragilite med sommerbør

Fragilite med sommerbør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Pucs

Indsendt :



Ingredienser:
 Mareng-dej:
4 æggehvider
150 g.sukker
0.5 tsk.eddike
200 g.marcipan
2 spsk.hvedemel
 
 Fyld:
2.5 dl.piskefløde
100 g.grofthakket mørk chokolade
300 g.friske sommerbær f.eks. jordbær - hindbær - blåbær - ribs - solbær - brombær
 Lidtflormelis
 
Opskrift:
Pisk æggehvider stive. Pisk halvdelen af sukkeret i lidt ad gangen.
Vend resten af sukkeret og eddiken i og pisk videre til det er helt stift.
Riv marcipanen i marengsen, tilsæt mel og vend det hurtigt sammen.
Bred marengsen ud på en bageplade med bagepapir ca. 22 x 30 cm.
Bag den i ca. 45 min. ved 125 grader.
Vend den over på et nyt stykke bagepapir, og træk det andet af. Afkøl kagen.
Pisk fløden til flødeskum og fordel den på kagen.
Drys med chokolade og bær.
Lad den trække lidt inden den rulles sammen til en roulade, så er den nemmere at rulle.
Servér straks.

Tips:

Skal helst spises på dagen, da den måske kan blive lidt snasket.. :-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (27 stemmer)

Opskriften er vist 7317 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Simon   -  2012-07-22 13:12:52
Den er bare go´

Hannah  -  2012-07-16 14:21:03
Rigtig god, også med hvid chokolade, - så ses det ikke, og man får en lille overraskelse når man smager cremen

Åse  -  2012-07-16 01:11:19
Kan klart anbefales er rigtig lækker!

Pucs  -  2012-07-16 01:04:09
Ckl - Det har jeg ingen erfaringer med, men er bange for at den vil blive for stiv, og at den vil knække hvis den står uden fyld en hel nat på køkkenbordet. Og hvis den står for længe med fyldet i vil den blive snasket, så vil ikke tro at det er en super idé! :-)

Ckl  -  2012-07-07 18:14:54
Kan man godt bage den om aften, og rulle den tidligt dagen efter??

Sofie  -  2012-06-01 13:11:47
Jeg lavede den med mocca creme i stedet for, det blev virkelig godt!

Hans-Peter  -  2012-04-21 15:23:38
Den er virkelig lækker! :-)

Mette  -  2012-02-20 20:30:37
Virkelig lækker!

Pucs  -  2011-10-28 16:38:33
Flormelisen drysses over rouladen til sidst.. :-)