Gittes kanelsnegle

Gittes kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Velegnet til frysning

Indsendt af : Gitte

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.Lunken mælk
50 g.Gær
100 g.Smeltet margarine
1 æg
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.margarine
100 g.brun farin
1 spsk.Kanel
 
Opskrift:
Mælken lunes, gær smuldres der i. Røres ud. Tilsæt smeltet margerine. Mel, salt, sukker og æg tilsættes. Det hele æltes godt igennem. Gerne i røremaskine.

Hæve tildækket i ca 20 min

Fyldet røres sammen

Dejen rulles ud til en lidt aflang firkant. Fyldet smøres på. Rul den sammen igen. Skær nu ud i ca 12stk.
Hæve atter ca 20 min

Bages ved 180grader i 8 min. Glasur på når de er kølet lidt af og velbekomme

Tips:

Fyldet vil gerne rende ud af snegle. Bag dem i papirsforme, eller fold et stykke bagepapir og lad 4-5 stå tæt sammen på en lang række. Næste række stiller man også tæt opad med bagepapiret omkring, det vil holde på fyldet.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 9768 gange,
og udskrevet 277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gitte Lyons  -  2015-04-11 12:05:37
8 min. er for lidt tid. Måtte op på 19/20 min før de fik farve. 😄

Tina  -  2014-07-13 15:52:45
Det er en meget, meget god opskrift 👍