Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllinge- eller oksekødlasagne

Kyllinge- eller oksekødlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :



Ingredienser:
1 pakke hakket oksekød eller kyllingekød (450-500 g.)
 Lasagneplader
 
 Bechamelsovs (fra Dolmio eller anden opskrift)
1 ds. hakkede tomater
1 løg, hakket
2-3 gulerødder, revet
 En smule tomatpuré
1 spsk.olie
1 pakkerevet ost (cheddar eller mozarella)
 Oregano
 Salt
 peber
 krydderier
 
Opskrift:
Kødsovs:
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak løgene og riv gulerødderne.
Kom olien i en gryde. Tilsæt de hakkede løg, og derefter al kødet på en gang.
Skil kødet med røreske og rør, indtil det har fået nok farve.
Tilsæt de hakkede tomater direkte fra dåsen.
Herefter tilsæt kryderier og oregano i sovsen.
Til sidst tilsæt de hakkede gulerødder og lidt tomatpuré for at give eksra farve og smag.
Rør i sovsen og lad et par minutter med låg på ved lavt blus.

Lasagne:
Begynd med at anbringe et lag kødsovs i bunden af en bradepande eller et ovnfast fad, så rektangulær og firkantet som muligt.
Påfør et lag bechamel og dæk herefter med lasagneplader (pladerne skal helst undgå at ligge for meget ovenpå hinanden).
Gentag med sovs, bechamel og plader, indtil der ikke er mere tilbage (stræb efter mindst 3 lag).
Slut af med sovs og/eller bechamel og påfør til sidst revet ost efter eget ønsket mængde som top (pas på med at komme for meget ost på toppen, da det hurtigt kan blive for knasende!)

Lasagnen varmes på 200 grader i ca. 30 min., indtil pladerne er bløde

Tips:

Tip! Vent evt. med at komme ost på toppen, til lasagnen har været i ovnen i 15 min.! Så bliver osten ikke så hård og irriterende at spise! Stik evt. i lasagnen, ligesom i en kage, for at teste hvornår pladerne er bløde nok! Der må IKKE være plader, som ikke er tildækket af sovs eller bechamel, da de kun bliver stive og ikke bløde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 5826 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu