Tiramisu - flotte stykker (Skærfast)

Tiramisu - flotte stykker (Skærfast), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birgitte

Indsendt :


Tiramisu - flotte stykker (Skærfast), billede 4 Tiramisu - flotte stykker (Skærfast), billede 1 Tiramisu - flotte stykker (Skærfast), billede 2 Tiramisu - flotte stykker (Skærfast), billede 3
Fotograf: Birgitte  

Ingredienser:
2 æggeblommer (pasteurisrede)
80 g.rørsukker
1 tsk.vanillesukker
500 g.mascarpone
1 dl.piskefløde
2-3 dl.kold stærk kaffe
½ dl.italiensk likør
18-24 ladyfingers
1 spsk.kakao
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes til det er lyst og mascarponen røres i.
Fløden piskes til fast skum og vendes forsigtigt i.

Husholdningsfilm lægges i en aflang kageform. 6-8 ladyfingers dyppes i kaffeblandingen et kort øjeblik, og lægges i bunden af formen. Ovenpå lægges 1/3 af cremen, og dette gøres skiftevis med ladyfingers og creme, således der bliver 3 lag af hver.
Formen sættes i en plastpose, uden den rører overfladen og stilles i køleskab mindst 1 døgn.


Ca. 1 time før servering stilles formen i fryseren, således kanter og overflade bliver mere fast og dermed er nemmere at skære ud i flotte skiver og anrette på fad.

Drysses inden udskæring med kakao.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tiramisu

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 33511 gange,
og udskrevet 532 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu