Cæsarsalat med grønne bønner

Cæsarsalat med grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Salat
2 løg (Gerne rødløg)
3 fedhvidløg
150-200 Bacon
1 spsk.grofthakket citronskal
200 g.små grønne bønner
1 spsk.grov sennep
2 spsk.olivenolie
1 dl.oliven
4 hårdkogte æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vask og skyl salaten.
Riv/skær den i mundrette stykker.
Kom salaten i en stor skål.
Skræl løgene og skær dem i små stykker.
Pil hvidløg og skær dem i skiver
Skær bacon i stykker og steg dem på en tør pande.
Tilsæt løg, hvidløg og revet citronskal.
Lad det hele stege sammen.
Når løgene er gyldne hældes hele pandens indhold i salaten.
Damp de grønne bønner i ca. 3 - 4 min.
Kom bønnerne i salaten.
Pisk en dressing af sennep og olivenolie.
Vend dressingen i salaten.
Tilsæt oliven og de hårdkogte æg.
Æggene skæres i kvarte eller mindre.
Smag til med salt og peber.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cæsar salat

karakterer:
Opskriften er vist 8435 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu