Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskelagkage

Fiskelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskelagkage, billede 4 Fiskelagkage, billede 1 Fiskelagkage, billede 2 Fiskelagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.billig (dvs. finthakket, og det er meget vigtigt) fiskefars
4 æggeblommer
4 stiftpiskede æggehvider
 salt
 peber
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
1 hoved icebergsalat
200 g.rejer
2,5 dl.Miracle Whip (eller mayonnaise)
2,5 dl.creme fraiche
 citronsaft
 
 Pynt:
 Uendelige muligheder! Her er et par forslag, valg selv ud:
 Asparges
 Hårdkogte æg
 Tomater
 agurker
 citronbåde
 kaviar
 røget laks i strimler
 karse
 
Opskrift:
Fiskefarsen ro/res sammen med æggeblommer, salt, peber og bagepulver. Når det har en fornuftig konsistens vendes de piskede æggehvider forsigtigt i. Dette hældes i en rund form og bages 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Imens røres dressingen af Miracel Whip/mayonnaise/creme fraiche. Der smages til med salt, peber og citronsaft.

Når fisken er bagt færdig flækkes den i to bunde, som lægges til afkøling. Imellem de afkølede bunde smøres dressing, fintskåret icebergsalat og rejer. Lagkagen pyntes festligt med resten af dressingen, og hvad i nu ellers har valgt fra pyntlisten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (47 stemmer)

Opskriften er vist 134470 gange,
og udskrevet 3556 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kim M  -  2019-12-05 16:37:50
Som tilbehør kom min mor altid remoulade blandet op med flødeskum i forholdet: 1 del remoulade, ½ del flødeskum.

Winnie  -  2017-08-03 10:52:35
Altid et hit.... Bruger dog hp sovs i min dressing det er så godt sammen med rejer...

Marianne  -  2013-01-07 19:09:53
Jeg skal forsøge at lave denne fiskelagkage i næste weekend men er det rørt fiskefars der skal bruges?

vapinden  -  2012-10-20 19:32:17
Brugte i bare noget billigt fars, eller er der nogle der har brugt en bestemt fars?

benterq  -  2009-10-21 23:04:56
lavede den i dag på arbejdet. Selv ikke fiskespisere, kunne lide den. Den smagte fantastisk godt. Næste gang jeg laver den vil jeg prøve at tilføje paprika i dressingen.

bettina  -  2007-10-08 15:48:26
det er bare den bedste forret vi kender, og får altid masse af ros, smager himmelsk

mormor1112  -  0000-00-00 00:00:00
fantastisk lækker, jeg brugte 1½ kg. fiskefars til 14 personer, alle roste den meget.

signejs  -  0000-00-00 00:00:00
Bages overækket med staniol, så kan undgår skorpedannelse

persus  -  0000-00-00 00:00:00
ekseptionel god