Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme

Butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Bjarne

Indsendt :



Ingredienser:
3-4 pladerbutterdej eller 1 hel rulle
50 g.Gorgonzola
50 g.Mascarpone
0.5 pisket æg
1 spsk.(valmue)birkes
2 spsk.mælk
 Frisk oregano eller basilikum
 
Opskrift:
Tryk rondeller ud af butterdejen med et glas eller lign. Sæt dem på en plade med bagepapir, pensl med pisket æg og drys med birkes. Bages ca 10 min. ved 160° hold øje med dem. Når medaljonerne er kølet lidt af, halveres de, det er normalt meget let med fingrene, men eller brug en kniv.
Gorgonzolacremen:
Gorgonzolaen smeltes i 2 spsk mælk på lavt blus i få minuter. Mascapone blandes i. Fordel ca 1 tsk i hver butterdejsmedaljon, drys med salt og peber og læg låget på igen. Pynt med frisk oregano eller basilikum.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3975 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu