Butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme

Butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Bjarne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 pladerbutterdej eller 1 hel rulle
50 g.Gorgonzola
50 g.Mascarpone
0.5 pisket æg
1 spsk.(valmue)birkes
2 spsk.mælk
 Frisk oregano eller basilikum
 
Opskrift:
Tryk rondeller ud af butterdejen med et glas eller lign. Sæt dem på en plade med bagepapir, pensl med pisket æg og drys med birkes.

Bages ca. 10 min. ved 160° hold øje med dem. Når medaljonerne er kølet lidt af, halveres de, det er normalt meget let med fingrene, men eller brug en kniv.

Gorgonzolacremen:
Gorgonzolaen smeltes i 2 spsk. mælk på lavt blus i få minuter. Mascarponen blandes i.

Fordel ca. 1 tsk. i hver butterdejsmedaljon, drys med salt og peber og læg låget på igen. Pynt med frisk oregano eller basilikum.





karakterer:
Opskriften er vist 4672 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu