Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Saltagurker, Bjørns

Saltagurker, Bjørns, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Saltagurker, Bjørns, billede 4 Saltagurker, Bjørns, billede 1 Saltagurker, Bjørns, billede 2 Saltagurker, Bjørns, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.drueagurker
400 g.salt
 
 Lage
2.5 l.eddike
600 g.perleløg
20 estragonblade
6 dildskærme
6 piri piri
2 lang peber
1.5 cm.peberrod
2 tsk.sennepsfrø, gul
1 tsk.korianderfrø
1 tsk.peberkorn, sort
Opskrift:
Drueagurkerne vaskes og prikkes med en gaffel. De lægges i et fad/krukke eller glas. Drys salt over og ryst evt. en gang så saltet bliver fordelt hele vejen rundt på drueagurkerne, dækkes og står i et døgn.

Druerne tages op, det vand som er trukkes ud smides væk. Druerne tørres og lægges tilbage i fad/krukke eller glas.

Der koges en lage af eddike og de forskellige kryderurter og krydderrier, der skal IKKE sukker i denne lage. Peberroden skrælles og skæres i tynde skiver inden, men ellers skal kryderrierne blot lægges i hele. Der kan tilsættes lidt Atamon til lagen, og glasset kan skylles med Atamon

Tips:

Krydderier og krydderurter kan varieres alt efter smag, vi har brugt "løse" krydderier, men en syltepose er lige så god.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5409 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu