Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold lakse- og torskemedaillon med caviarcrème

Kold lakse- og torskemedaillon med caviarcrème, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 skiverrå laks, à ca. 50 g
 
 Souffléfars:
200 g.torskefilet
 salt
 hvid peber
2 æg
4 dl.piskefløde
 evt. lidt hvidvin
 
 Pynt:
 årstidens salater
 citron og dild
 
 Kaviarcrème:
4 dl.creme fraiche 18%
100 g.kaviar eller ørredrogn
 lidt citronsaft
 


Opskrift:

Souffléfars:
Torskefilet blendes med salt. Tilsættes æg og fløde. Smages til med salt og peber.

En lille folieform smøres godt. Derefter fores formen med 2 sider laks, hvor enderne hænger ud over formen. Fyldes derefter med fiskesouffléfarsen og lukkes tilsidst med laksen.

Fisken dampes derefter i vandbad i ovnen ved ca. 150 grader C i 40 minutter. Man kan eventuelt, når fisken er færdig, overhælde den med fiskegelé.

Kaviarcrème:
Crème frâichen røres med kaviar og smages til med lidt citronsaft.

Anretning:
Årstidens salater skylles grundigt og plukkes. Lægges derefter på en tallerken med fiskemedaillonen (med bunden i vejret). Kaviarcrème placeres rundt om.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13852 gange,
og udskrevet 398 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanne  -  2009-03-29 18:25:58
Det er en meget dekorativ forret, som samtidig smager skønt.


[email protected]  -  2008-01-02 17:01:18
Det var ikke så heldigt for tynd men smagte godt hvad er fejlen? måtte bruge mere end 2 timer i vandbad alligevel for tynd