Bagt havregrød med banan og blåbær

Bagt havregrød med banan og blåbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Bagt havregrød med banan og blåbær, billede 4 Bagt havregrød med banan og blåbær, billede 1 Bagt havregrød med banan og blåbær, billede 2 Bagt havregrød med banan og blåbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
125 gram Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Ahornsirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
0.25 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
75 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
15 gram Pekannødder
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
125 gram Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

15 gram Pekannødder
   
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 grader C. alm. ovn. Spray ovnfastfad ca. 20x20 cm. med madlavningsspray.

Bananerne skæres i skiver 1-2 cm tykke, og fordel dem i bunden af fadet. Drys halvdelen af blåbærrene over bananerne, 1/4 tsk. kanel, 1 spsk. ahornsirup. Dæk fadet med folie og bag 15 minutter, indtil bananerne bliver bløde.

I mellemtiden blandes du havregryn, halvdelen af de hakkede pekannødder, bagepulver, resterende kanel og salt i en mellemstor skål.

I en anden skål piskes den resterende ahornsirup, mælk, æg og vaniljesukker sammen.

Tag bananerne ud af ovnen, og hæld derefter havreblandingen over bananerne og blåbærrene.

Hæld mælkeblandingen over havren, og sørg for at fordele blandingen så jævnt som muligt over havren. Drys de resterende blåbær og valnødder over toppen.

Bag havregrynene i cirka 30 minutter, eller indtil toppen er gyldenbrun og havregrynene har sat sig. Serveres lun fra ovnen. Skær i 6 stykker.


karakterer:
Opskriften er vist 730 gange,
og udskrevet 7 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4443 (1058 kcal)
KJ pr. Portion 4443 (1058 kcal)
Vægt ialt 903 gram
Vægt pr. Portion 903 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (117 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 16.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu