Fiskelagkage (Varm)

Fiskelagkage (Varm), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 fiskefars
 
1 kg.sej eller torsk
2 hele æg
1 skalotteløg.
1 spsk.mel
 dl.Kaffefløde 9%
 lidt olie
 
100 g.spinat
1 dl.ketchup
 
 
Opskrift:
Fjern benene fra fisken og skær den ud i grove stykker Snit løget

I en hurtighakker røres fisken først med salt dernæst med mel, fløde og æg, der til sættes et ad gangen. Tilsæt løg og smag til med saft og peber

1/3 del blandes med 100 gram spinat 1/3 del blandes med 1 dl ketchup 1/3 del uden noget.

derefter lægges farsen lagvis i en smurt form og bages i ovnen i 60 minutter ved 175 grader. serveres med kartofler og persillesovs til.





karakterer:
Opskriften er vist 12951 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu