Stuvede ærter og gulerødder 02
Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder og ærter koges i letsaltet vand i 10 minutter.
Lad dem hvile. Smeltet margarine og mel blandes. En smule mælk føjes til smørbollen og røres godt sammen. Resten af mælk hældes i, efter det er rørt sammen og har et tykt konsistens tilføjes ærter og gulerødder. En smule piskefløde må godt kom i og derefter smages til med salt og peber. Lige i sidste minut sættes der frisk persille i. Kan serveres til mange ting. Herhjemme synes vi at det er bedst til karbonader, smørstegt kartofler med smørsauce til. Tips: Piskefløde er ikke nødvendig. Vi bruger letmælk hos os til alt muligt ellers kan man bruge minimælk. |
|
|
Opskriften er vist 6513 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne