Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stuvede ærter og gulerødder 02

Stuvede ærter og gulerødder 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.ærter
100 g.gulerødder
 Vand
 Salt
 
 Stuvning:
 Margarine
 hvedemel
1 dl.Mælk
 Piskefløde
 Salt
 peber
 Frisk persille
 
Opskrift:
Gulerødder og ærter koges i letsaltet vand i 10 minutter.
Lad dem hvile.
Smeltet magarine og mel blandes. En smule mælk føjes til smørbollen og røres godt sammen. Resten af mælk hældes i, efter det er rørt sammen og har et tykt konsistens tilføjes ærter og gulerødder. En smule piskefløde må godt kom i og derefter smages til med salt og peber. Lige i sidste minut sættes der frisk persille i.

Kan severes til mange ting. Herhjemme synes vi at det er bedst til karbonader, smørstegt kartofler med smørsauce til.

Tips:

Piskefløde er ikke nødvendig. Vi bruger letmælk hos os til alt muligt ellers kan man bruge minimælk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4749 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu