Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fondant af skumfiduser

Fondant af skumfiduser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 en kage på

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt :



Ingredienser:
15 skumfiduser
2 spsk.vand
1 spsk.olie
500 g.flormelis
 
Opskrift:
skumfiduserne, vand og olie sættes i microovnen ca 1 min. skumfiduserne skal floffe helt op og være bløde, men ikke karamelisere.
rør derefter flormelis i lidt af gangen til du har en dej, der minder om modellervoks.

du kan rulle det ud med en kagerulle men

Tips:

husk at brug maizena på både rulle og bord,for at det ikke klister fadst....


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (56 stemmer)

Opskriften er vist 70897 gange,
og udskrevet 931 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Emma Larsen  -  2018-05-19 09:19:33
Det er den bedste opskrift nogensinde. Jeg elsker den og vil helt sikkert gerne bruge den igen og den smager perfekt. Jeg har også puttet citronsaft i så bliver den ikke så sød

Nadia  -  2017-03-19 12:57:36
Hvordan kan man gøre så den ikke er så sød?

Emilie og shara702  -  2016-10-29 11:13:02
Har lavet en kæmpe kage hvor vi har overtræket og pyntede den med fondant. Der er lidt for meget florsukker tilbage

Inga  -  2016-08-23 19:50:16
Tilsæt 2 spsk. citronsaft, så bliver den super lækker

Sarah musen  -  2016-05-26 17:30:06
Tak for den gode opskrift jeg stod lige og manglede den

alberte ejlertsen  -  2016-04-30 10:51:19
jeg synes den her opskrift er rigtig god og vil bruge den igen

Farmor Mette  -  2016-03-04 19:25:01
Kagerne bliver meget tørre, og minder om fejlbagte boller

lotte  -  2015-11-06 10:04:02
Jeg har lige over trukket en kage så det er der nok til

Mille  -  2015-10-06 16:00:59
Er denne opskrift nok til en lagkage med et lag? Og kan man bruge den til at dække kagen med?

Kim  -  2015-01-08 14:56:13
Kan der også bruges ovn

heesk  -  2015-01-06 08:58:22
Fondant kan i en pose el. lufttæt beholder i køleskabet holde sig op til en mdr.

  -  2014-06-02 21:54:16
Fondanten kan kommes i en luft tæt beholder eller pose og holde sig i køleskabet i ca 1 uge

  -  2014-06-02 21:41:20
Brug evt kartoffelmel istedet for maizena, det giver en skinnende efekt i fondanten

  -  2014-03-27 11:17:57
kan fondant stå til dagen efter uden at det bliver dårlig?

heidi  -  2013-10-20 22:57:39
det var dejlig der er en opskrift på det da jeg har let efter den maget længe og jeg har ikke kunne finde ud af hvordan jeg laver det men det var da rart der endelig er en der dur til det så jeg skal til og prøve det på et eller andet tidspungt men hvornår det lige bliver det ved jeg ikke i nu :-)

  -  2013-09-27 09:55:03
Læste et andet sted, at man IKKE skal bruge maizena, da det kommer til at gære og dermed gør kagen bitter, med mindre den bliver spist straks efter at fondanten er kommet på.

  -  2013-05-12 10:06:09
Der bliver 500 g plus vægten af 15 skumfiduser (80 g)

Menace  -  2013-04-06 01:49:13
Ca. 400-450 g.

  -  2013-02-05 19:41:53
god og nem

cille  -  2013-01-25 17:25:32
trals der ikke står hvor mange gram der bliver til hvis man nu skal lave en kage og overtrække den med fodant og af hensyn hvor stor den er.....