Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gulerod/fersken muffins med mandelglasur

Gulerod/fersken muffins med mandelglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
300 g.smør eller margarine
400 g.sukker
4 æg
250 g.reven gulerod
500 g.ferskner fra dåse
0.5 dl.ferskensaft
200 g.kokosmel
3 tsk.bagepulver
1 spsk.vaniljesukker
350 g.hvedemel
 
 Glasur:
200 g.flormelis
2-3 dråbermandelessens
0.25 dl.kogende vand
 
Opskrift:
Blend ferskner og ferskensaft.
Riv gulerødderne.
Smelt smørret/margarinen og bland det med sukkeret.
Rør æggene i et af gangen.
Tilsæt gulerødder, fersken, kokosmel, vaniljesukker og bagepulver.
Rør det godt sammen.
Tilsæt melet.
Fordel dejen i muffinsforme. (Der er nok dej til to bradepander med forme på.)
Bag dem i 20 minutter på 200 grader C. alm. ovn.
Lad dem køle af.
Overtræk dem med glasur.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4535 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu