Pastasalat med Kylling og Pesto

Pastasalat med Kylling og Pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Kathrine Kristensen

Indsendt :



Ingredienser:
 Fuldkornspastaskruer
 Kylling
1 Pesto Rosso
10 Asparges
2-3 Avocado
2 Tomat
2 ds.Majs
1 Agurk
2 Peberfrugt
 Oliven
1 poseSoltørrede Tomater
 Græskarkerner Pinjekerner
 Bacon i tern
 Olie
 
Opskrift:
Bland 1/3 del pesto med lidt ekstra olie i en lille skål. Kog pastaskruerne til de er bløde, og si dem derefter med koldt vand, og bland straks med Pestoblandingen for at det ikke klistrer sammen.
Steg kylling skåret i små stykker på panden med forskellige krydderier (salt, peber, evt. soya og hvidløg.) Lad det køle af, og bland derefter med pastaen. Steg bacon på panden.
Skær asparges, avocado, tomat, agurk, peberfrugt i mindre stykker, og hæld majs, bacon, soltørredetomater, kerner, oliven i blandingen. Bland nu resten af pestoen med lidt olie, og bland i salaten. Vend derefter pasta og kylling i.
Stil i køleskab inden servering.

Tips:

I stedet for græskarkerner, og pinjekerner, kan man også erstatte eller supplere med egne "favoritkerner". Retten serveres kold, evt. med Feta. (Pesto Rosso kan bl.a. købes i Netto)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18293 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anne  -  2013-04-05 15:38:51
Lyder lækkert! Kan man komme en håndfuld rosiner eller æbler (i tern) i? Jeg vil nemlig gerne have pastasalaten lidt sød i smagen ;) Knus Anne