Hindbærsnitte kagemand

Hindbærsnitte kagemand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Hindbærsnitte kagemand, billede 4 Hindbærsnitte kagemand, billede 1 Hindbærsnitte kagemand, billede 2 Hindbærsnitte kagemand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Mørdej:
900 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

600 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
270 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
300 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
300 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.

Rul mørdejen ud i 2 rektangler som passer til jeres bradepande eller bageplade med høj kant, f.eks. 30x38 cm. og ca. 3 mm. tyk, prik den med en gaffel eller prikrulle og bag den ved 200 grader C alm. ovn i 12-14 min. Lad dem afkøle.

Smør det ene stykke med hindbærmarmelade. Det andet stykke vendes eller løftes over på marmeladen. Det er faktisk det sværeste at få det over i et stykke brug evt. bagepapiret.

Smøres med glasur rørt af flormelis og varmt vand.
Tegn en kagemand på glasuren og pynt med slik.


karakterer:
Opskriften er vist 753 gange,
og udskrevet 7 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 44319 (10552 kcal)
KJ pr. Pers. 3693 (879 kcal)
Vægt ialt 2460 gram
Vægt pr. Pers. 205 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1801 KJ (428 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 21.0 gram
Kulhydrat 57.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu