Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Baconhorn

Baconhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Baconhorn, billede 4 Baconhorn, billede 1 Baconhorn, billede 2 Baconhorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
25 g.Gær
3 dl.Sødmælk
100 g.Smør
1 tsk.Salt
1 tsk.Sukker
1 Æg
600 g.Hvedemel
 
 Fyld:
500 g.bacon i skiver
500 g.løg
8 spsk.engelsk sovs
8 spsk.HP sovs
4 spsk.tomatketchup
 
Opskrift:
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.

Fyld:
Baconskiverne skæres i små tern og ristes let på en pande og tages af.
Finthakket løg steges møre i baconfedtet og de ristede bacontern tilsættes sammen med engelsk sovs, HP sauce og tomatketchup og det hele røres godt sammen.

Fyldet fordeles på de 4 cirkler som hver deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).
trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.
Hornene efterhæver 30 minutter.

Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1953 gange,
og udskrevet 15 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

to kage elakere.  -  2012-04-07 10:20:02
Den blev helt bitter :( opskriften er fulgt til punkt og prikke. Øv øv.