Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget lakseomelet

Røget lakseomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
8 æg
 mælk
 salt
1 lille bæger creme fraice (18%)
 lidt frisk dild
300 g.koldrøget laks
 
Opskrift:
Æggene slås ud i en skål og mælk og salt tilsættes. Massen piskes godt igennem, hvorefter den hældes på en forvarmet pande med lidt fedtstof.

Lad omeletten bage ved svag varme til overfladen er færdig. I mellemtiden har du klargjort laksedressingen ved at hakke den koldrøgede laks i små stykker, blande den med creme fraicen og fintklippet dild. Det er bedst, hvis blandingen har stået i køleskabet inden brug.

Fordel nu dressingen over halvdelen af omeletten, fold den anden halvdel af omeletten over dressingen. Serveres straks inden laksen bliver varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14254 gange,
og udskrevet 206 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

gustibus  -  0000-00-00 00:00:00
angiv hvor meget mælk/salt der skal bruges...