Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget lakseomelet

Røget lakseomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
8 æg
 mælk
 salt
1 lille bæger creme fraice (18%)
 lidt frisk dild
300 g.koldrøget laks
 


Opskrift:

Æggene slås ud i en skål og mælk og salt tilsættes. Massen piskes godt igennem, hvorefter den hældes på en forvarmet pande med lidt fedtstof.

Lad omeletten bage ved svag varme til overfladen er færdig. I mellemtiden har du klargjort laksedressingen ved at hakke den koldrøgede laks i små stykker, blande den med creme fraicen og fintklippet dild. Det er bedst, hvis blandingen har stået i køleskabet inden brug.

Fordel nu dressingen over halvdelen af omeletten, fold den anden halvdel af omeletten over dressingen. Serveres straks inden laksen bliver varm.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13281 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gustibus  -  0000-00-00 00:00:00
angiv hvor meget mælk/salt der skal bruges...