Cheesecake basis nem

Cheesecake basis nem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Cheesecake

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nick

Indsendt :



Ingredienser:
 Bund:
20 Digestive kiks
1 tsk.stødt kanel
80 g.Saltet smør
3 tsk.Vanillesukker
 
 Masse:
700 g.Mascarpone
7 dl.Piskefløde
1 vanillestang
200 g.Flormelis
2 Citroner
5 bl Husblas/gelantine
 
Opskrift:
Kiks, kanel, smør og sukker blendes i en foodprocessor, til det er pulveriseret. Kiksemassen, presses ned i en sprøjtet springform. Kiksemassen trykkes godt ud og bages derefter 10-15 min på 180 grader. Køles ned bagefter.

Masse:
Citroner rives, og saften presses. Det hældes op i en skål med mascarponen, og dette piskes sammen med en elpisker.
Piskefløde, flormelis og korn fra vanillestang piskes luftigt (ikke for stift).
Husblas lægges i blød i koldt vand.
De to masser vendes forsigtigt sammen.
En gryde sættes over på et varmt blus, og når gryden er varm, vrides husblassen fri af det meste vand, og smides i gryden. Tag gryden af og brug den opvarmede bund til at smelte husblassen.
Den smeltede husblas vendes i mascarpone massen, og vendes derefter op i springformen.
Cheesecaken, sættes på køl i minimum 3 timer.

Tips:

Der kan evt tilsættes hakket chokolade i massen


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cheesecake

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18482 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-05-24 08:42:48
Super lækker cheesecake, og dejlig nem at lave, mit eneste problem var at der var for meget til min form. Så en større form, måske 28 cm vil være helt perfekt.