Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pannerede squash

Pannerede squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej!

Indsendt af : Zamya

Indsendt :



Ingredienser:
1 stor squash
4 dl.groft rugmel
2 spsk.birkis eller sesam (efter smag)
 godt med salt og pebber
1 æg
2 spsk.mælk
3 spsk.flydende stegemargerine
 
Opskrift:
- Skær squashen i 1cm tykke skiver
- bland mel, birkis / sesam, salt og pebber godt sammen i en dyb tallerken
- pisk æg og mælk med en gaffel i en anden dyb tallerken
- pannér nu squash-skiverne én ad gangen ved først at dybbe dem i æggeblandingen og derefter i melblandingen.
!!!Det er vigtigt, at melet bliver trykket godt og grundigt fast på squashene, som derefter bliver lagt forsigtigt enten direkte på den varme pande, eller på en fuldstendig tør tallerken!

- Steg skiverne ved middelhøj til høj varme på en pande med rigeligt flydende stegemargerine (ellers falder panneringen af!).
- De er færdige når panneringen er mørkebrun og sprød.
- Tag dem af panden, idet de lægges på et stykke køkkenrulle så de kan dryppe af

Tips:

Man kan med fordel krydre melblandingen efter eget ønske, eksempelvis med karry, estragon eller basilikum. Man kan også væle at presse et par fed hvidløg i æggeblandingen og lade den stå og trække 10 min før pannering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2818 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu