Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Croissanter med røget laks og æg

Croissanter med røget laks og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
1 dåsecroissantdej
6 småæg
3 store skiver røget laks
1/2 æg, sammenpisket
 
Opskrift:
Kog æggene i ca. 7 minutter, spul dem over med koldt vand og pil dem. Rul croissantdejen fra dåsen ud, og rul hver trekant en anelse større og bredere. Skær lakseskiverne over i halve, og læg en skive laks om hvert æg. Pak et stykke croissantdej udenom hvert æg til en tyk croissant. Det gør ikke noget, at croissanterne er lidt åbne i siderne. Læg de fyldte croissanter på en bageplade med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg. Bag croissanterne ved 175 grader i ca. 12 minutter, men pas på, at de ikke bliver mørke.

Opskriften er udgangspunkt for masser af variationsmuligheder: i stedet for æg kan man kombinere laksen med kapers eller soltørrede tomater; æggene kan omvikles med ansjoser eller sardeller. Pandestegte svampe, hvidløg og frisk mozzarellaost; Gorgonzola og hasselnøddeflager; parmaskinke eller chorizopølse sammen med basilikum eller pesto og en lille, kogt kartoffel (helst nye); fetaost og soltørrede tomater etc etc


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23089 gange,
og udskrevet 412 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu