Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Croissanter med røget laks og æg

Croissanter med røget laks og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 dåsecroissantdej
6 småæg
3 store skiver røget laks
1/2 æg, sammenpisket
 


Opskrift:

Kog æggene i ca. 7 minutter, spul dem over med koldt vand og pil dem. Rul croissantdejen fra dåsen ud, og rul hver trekant en anelse større og bredere. Skær lakseskiverne over i halve, og læg en skive laks om hvert æg. Pak et stykke croissantdej udenom hvert æg til en tyk croissant. Det gør ikke noget, at croissanterne er lidt åbne i siderne. Læg de fyldte croissanter på en bageplade med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg. Bag croissanterne ved 175 grader i ca. 12 minutter, men pas på, at de ikke bliver mørke.

Opskriften er udgangspunkt for masser af variationsmuligheder: i stedet for æg kan man kombinere laksen med kapers eller soltørrede tomater; æggene kan omvikles med ansjoser eller sardeller. Pandestegte svampe, hvidløg og frisk mozzarellaost; Gorgonzola og hasselnøddeflager; parmaskinke eller chorizopølse sammen med basilikum eller pesto og en lille, kogt kartoffel (helst nye); fetaost og soltørrede tomater etc etc







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22010 gange,
og udskrevet 387 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu