Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laksemousse med salat og spinatcreme

Røget laksemousse med salat og spinatcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.røget laks
1 lilleskalotteløg
1/2 citron
2 1/2 dl.piskefløde
3 bladehusblas
25 g.blødt smør
 
 sovsen:
2 1/2 dl.creme fraiche 18%
100 g.frisk spinat eller 50 g. frossen
 fiskefond/vand
 
 garniture:
 Små salater f.eks feldsalat, det inderste af hoved- eller friseésalat
1 bdt.dild
 


Opskrift:

Befri laksen for skind og ben. Hak den gennem de fine huller i kødhakken. Rør den herefter med det bløde smør og tilsæt blancherede og finthakkede skalotteløg. Pisk fløden godt og tilsæt den håndvarme udblødte, smeltede husblas.

Tilsæt nu laksemassen saften af citronen. Smag evt. til med salt og peber. Vend den piskede fløde forsigtigt i. Kom massen i en form eller en skål, og stil den i køleskab natten over.

Rib spinaten, skyl den, og sautér den så med lidt smør, salt og peber. Tilsæt lidt fiskefond/vand og kog den godt igennem. Blend den fint med en anelse af væden ved. Indkog kraftigt. Rør creme fraichen med den afkølede spinat, salt og peber.

Anret sovsen i bunden af tallerknen. Læg en til tre ovale kugler af den røgede moussé midt på, og pynt med de istandgjorte salater og en kvist dild

Anretning.:
Sæt laksemoussen op i ovale kugler med en ske dyppet i kogende vand. Anret evt. med små trekanter af toastet brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19350 gange,
og udskrevet 393 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu