Gulerodsboller de bedste

Gulerodsboller de bedste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : JesperRene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.Gær
1 spsk.sukker
1 tsk.Salt
75 g.Solsikkeolie
2.5 dl.Mælk
150 g.Solsikkekerner
200 g.Gulerod (revet vægt)
600 g.Hvedemel
 
Opskrift:
Rør gær, sukker, salt, olie og mælk godt sammen. Tilsæt Solsikkekerner og gulerod.
Ælt massen godt sammen med mel til den er dejlig elastisk og lind.
Lad dejen hæve i skålen med et viskestykke over gerne et lunt sted i 1 time.
Slå dejen ned og del den i 2 dele som rulles ud til en lang pølse. Hver pølse deles i 8 stykker. De 16 stykker formes til boller og fordeles pænt på 1-2 bageplader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve med et viskestykke over i 30-45 min.
Pensel bollerne med mælk og bag i ovnen på varmeluft 180 grader/uden varmeluft 200 grader i 17 min.





karakterer:
Opskriften er vist 9184 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu