Røget laksepaté

Røget laksepaté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.røget laks
1 stort bæger cremefraiche 18%
8 Husblas, blade
 
Opskrift:
Kør laksen gennem blenderen sammen med halvdelen af creme fraichen - rør det godt sammen. Tilsæt resten af creme fraichen. Læg husblassen i blød i koldt vand i 2 min. knug vandet af og smelt den med det vand der hænger ved i vandbad til husblassen er helt smeltet -rør den i en tynd stråle i laksemassen smag evt. til med salt og peber. Skyl en aflang form godt med koldt vand og hæld patèen i. Stil patèen i køleskabet tildækket - til den er stivnet. Vend den forsigtigt ud på et fad og pynt den med stegte fiskefileter, rejer, citronbåde, mørk kaviar og halve tomater. Rør en hurtig dressing af: 9% fløde smagt til med en lidt sød sennep, salt, peber og gerne hvidløg. Server med dressing og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 28555 gange,
og udskrevet 600 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-13 19:53:53
Ja nu har jeg prøvet den, den smagte alletiders, serveret på lidt salat og pyntet med nogle rejer ..Så den kan i godt prøve :-)

  -   2008-11-07 13:35:32
Lyder lækkert. vi har været en tur i Tyskland, der fik vi laksepaté til forret og det smagte kanon godt. Kommer tilbage når jeg har lavet den :-)