Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Basilikumsovs

Basilikumsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Bettina

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.creme fraiche 38 %
0.5 dl.grøntsags bouillon
 Lidtfrisk basilikumblade (hakket)
 
Opskrift:
Bouillon koges hurtigt op i en gryde. Skru ned på svag varme, rør creme fraiche i så det bliver varmt op (OBS! det må IKKE koge, da sovsen så skiller). Tilsidst tilsættes frisk basilikum som er hakket fint.

Serveres straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5246 gange,
og udskrevet 73 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

indsender af opskrift  -  2011-10-03 11:13:45
OBS! Creme fraichen skal være 38 % da sovsen ellers bliver for tynd.