Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mormors Sennepspickles

Mormors Sennepspickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er IKKE fryseegnet

Indsendt af : AndersHP

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.små drueagurker
250 g.små løg
250 g.gulerødder
250 g.grønne bønner (hericot vert)
250 g.peberfrugt (blandet)
250 g.små grønne tomater
1 blomkål
30 g.peberrod
 
 Saltlage:
2 L.vand
1 dl.salt
10 sorte peberkorn
 
 Eddikelage:
1 L.lager eddike
300 g.sukker
3 spsk.sennepspulver
3 spsk.karry
2 tsk.gurkemeje
1 dl.hvedemel
1 spsk.gule sennepskorn
 
2 spsk.atamon
 
Opskrift:
Rens og skyld alle grøntsagerne grundigt. Del det hele i mindre lige store stykker.
Lige med undtagelse af peberoden som rives.

Kog saltlagen og køl den af. Hæld den over grøntsagerne og lad dem stå natten over.
Bring eddiken i kog og kog gulerødder, bønner og blomkål i 2-3 min. Tag dem op og rør sukker i eddiken.

Bland krydderierne med mel og rør dem til en jævning med lidt koldt eddike. Rør jævningen i den kogende eddike og kog 5-6 min under omrøring. Læg alle grøntsagerne i eddiken og giv det et kort opkog. Tag gryden af varmen og rør den ene spsk atamon i.
Fyld det hele i skoldede glas der er skyllet med det sidste atamon og luk dem straks.

Tips:

Husk at hvis alt holdes rent og sterilt så kan det holde sig i op til et år. Hak en lille potion i meget små stykker og bland det med lidt hjemmerørt mayonnaise, så har i verdens bedste remoulade :-D


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12918 gange,
og udskrevet 412 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jytte i Skanderborg  -  2012-03-28 12:10:56
Det er en super god opskrift god koge bog.