Bløddej til Pølsehorn

Bløddej til Pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 Stk

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Niels Peder

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.vand
100 g.Gær
 
1300 g.Hvedemel
200 g.Margarine
 
90 g.Sukker
2 Æg
10 g.Salt
 
 
Opskrift:
Opløs gæren i det håndlune vand.
Smulder margarinen i melet til det ligner revent ost.
Tilsæt gærvandet heri, samt sukker, æg og salt. ælt dejen godt, og lad den hæve overdækket i 30 minutter.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).

Læg en pølse på hver trekant som rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.

Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 21169 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu