Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jomfruhummerhaler med syltet agurk og æble

Jomfruhummerhaler med syltet agurk og æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 store pillede jomfruhummerhaler
1 lime
1 kvistdild
1 fedhvidløg
 salt
 peber
0.5 agurk
1 godt madæble
2 dl.eddike
100 g.sukker
4 tynde skiver rugbrød
 lidtkørvel
 olie
 
Opskrift:
4 af jomfruhalerne fryses dagen inden og tøes op på dagen. Herefter hakkes kødet i små fine stykker, smages til med saft og skal af en skyllet lime, hakket dild, hakket hvidløg, salt og peber. Stilles ved max 2 grader til brug.
Syltelage koges af eddike og sukker og nedkøles helt. Agurk og æble skæres i små fine tern og overhældes med den kolde lage. Kan med fordel trække et døgn.
Rugbrød tørres i ovnen ved 100 gr. i 2 timer, og brækkes i små stykker
Kørvel plukkes til pynt.
De sidste 8 hummere steges 1 min på hver side i hed olie og hviler 1 min.
Anretning:
I bunden af en kold dyb tallerken lægges hummertartaren. Herpå lægges de syltede æbler og agurk. Ovenpå lægges de 2 hummerhaler og der drysses med rugbrød og kørvel


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4192 gange,
og udskrevet 53 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu