Jomfruhummerhaler med syltet agurk og æble

Jomfruhummerhaler med syltet agurk og æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 store pillede jomfruhummerhaler
1 lime
1 kvistdild
1 fedhvidløg
 salt
 peber
0.5 agurk
1 godt madæble
2 dl.eddike
100 g.sukker
4 tynde skiver rugbrød
 lidtkørvel
 olie
 
Opskrift:
4 af jomfruhalerne fryses dagen inden og tøes op på dagen. Herefter hakkes kødet i små fine stykker, smages til med saft og skal af en skyllet lime, hakket dild, hakket hvidløg, salt og peber. Stilles ved max 2 grader til brug.

Syltelage koges af eddike og sukker og nedkøles helt. Agurk og æble skæres i små fine tern og overhældes med den kolde lage. Kan med fordel trække et døgn.

Rugbrød tørres i ovnen ved 100 gr. i 2 timer, og brækkes i små stykker
Kørvel plukkes til pynt.
De sidste 8 hummere steges 1 min på hver side i hed olie og hviler 1 min.

Anretning:
I bunden af en kold dyb tallerken lægges hummertartaren. Herpå lægges de syltede æbler og agurk. Ovenpå lægges de 2 hummerhaler og der drysses med rugbrød og kørvel.





karakterer:
Opskriften er vist 5365 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu