æbleeddike eller eddike1 spsk. æbleeddike eller eddike
0.5
spsk.
salt 0.5 spsk. salt
Opskrift:
Æbler skrælles og skæres i tynde skiver
Gulerødder rives groft
Hvidkål snittes fint
Grønsagerne blandes med oregano, eddike, olie og salt.
Blandingen æltes/masses med fingrene for at blødgører fibrene.
Tips:
kan serveres straks, men er bedst hvis den hviler et par timer eller til dagen efter i køleskabet.
Kan supplere med andre rodfrugter
fantasien sætter kun grænsen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3925 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider