Rawfood salat
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bendix Indsendt : |
|
|
Æbler skrælles og skæres i tynde skiver
Gulerødder rives groft Hvidkål snittes fint Grønsagerne blandes med oregano, eddike, olie og salt. Blandingen æltes/masses med fingrene for at blødgører fibrene. Tips: kan serveres straks, men er bedst hvis den hviler et par timer eller til dagen efter i køleskabet. Kan supplere med andre rodfrugter fantasien sætter kun grænsen |
|
|
Opskriften er vist 4458 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne