Hønsesalat med rød peber
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : UrbanChilli Indsendt : Red : |
|
|
Damp eller steg hønsebrysterne og skær dem i stykker når de er kolde. Del stykkerne med hænderne så det bliver korte tråde.
Steg den røde peber på en meget varm kogeplade så skindet bliver sort og bobler op. Fjern så meget af det sorte skind som muligt. Når den er kølet af, skæres den i tynede korte strimler. Bland kylling og rød peber med mayonnaise samt salt og peber. Kom det på sandwich brød Tips: Mange børn bryder sig ikke om asparges der normalt kommes i hønsesalt så denne opskrift fra Chile er vældig populær i min søns madpakke.(I Chile er det normalt at man får det som forret fyldt i udhulede store tomater) Jeg giver normalt hønsebrysterne 20 min ved 250 grader eller bruger en rest hønsebryst. Den røde peber skal ikke være sort over det hele og man behøver ikke fjerne alt skindet. Jeg skærer den over og sætter den så tæt på grill elementet i min ovn som muligt. Hvor maget mayonnaise man vil bruge er lidt af en smags sag og alt efter hvilke sandwich brød man bruger skal mængden varieres. |
|
Opskriften er vist 9219 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne