Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtfattig hindbærtærte

Fedtfattig hindbærtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GTK

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.sukker
100 g.hvedemel
2 æg
2 tsk.bagepulver
2 tsk.vaniliepulver
300 g.hindbær / 1 bakke
 
Opskrift:
1: Pisk æg, sukker og vaniliesukker til en luftig hvid masse.

2: Bland mel sammen med bagepulver og si det ned i massen.
Vend melet i med en dejskraber stille og roligt, så du ikke slår luften ud af massen.

3: Vask hindbærene og dryp dem af på køkkenrulle.

4: Vend forsigtig bærene ned i den luftige masse.

5: Smør et ovnfast fad med magarine, eller anden fedtstof, og hæld kagemassen ned i.

6: Stil fadet i ovnen på miderste ribbe ved 175 grader med varmluft. Hvis du ikke har varmluft så stil ovnen til 200 grader.

7: Kagen er færdig efter 30-40 min. Hold øje med kagen det sidste stykke tid. Stik i kagen med en kødnål, hvis der ikke er noget der hænger ved er kagen færdig.

Tips:

Kagemassen kan bruges til næsten alt slags frugt. Version 2: Skær nogle i tern og bland i massen. Bland sukker med kanel og drys over massen i fadet. Version 3: Byt bærene ud med pærer, hvis du kan lide det. Undgå at bruge jordbær, det gør kagen alt for våd og klister! Kom en smule chreme fraiche på kage, det giver en god smag. Hvis du ikke er så fedtfikseret kan du bruge flødeskum i stedet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 7917 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rettelse  -  2011-09-24 14:11:44
Der skulle stå æbler i version 2.